¿Tens
més
de 18 anys?
No
LO SENTIMOS :(
PERO PARA ACCEDER
AL SITE TIENES
QUE SER
MAYOR DE EDAD

Está a punto de entrar a un sitio web titularidad de Mahou San Miguel
cuyo contenido se dirige únicamente a mayores de edad.

Para asegurarnos de que sólo es visible para estos usuarios hemos
incorporado el filtro de edad, que usted debe responder verazmente.
Su funcionamiento es posible gracias a la utilización de cookies técnicas
que resultan estrictamente necesarias y que serán eliminadas cuando
salga de esta web.

Ingredients

Per aconseguir una autèntica cervesa 0,0, el més natural és tenir uns bons ingredients i un control precís del temps i de la temperatura.

Aigua

L’aigua que fem servir és lliure de gustos i olors, sense excés de sals. Com que el benestar es troba on tu estiguis, independentment d’on elaborem la cervesa assegurem sempre els mateixos valors en la composició d’aquest ingredient, perquè el seu gust sigui sempre igual d’especial.

Llúpol

Aquest ingredient és el que aporta l’amargor i una part important de les aromes tan característiques de la cervesa. Però, és clar, quantes vegades t’han parlat d’aquest ingredient sense explicar-te exactament què és? (Tranquil, és molt comú tenir aquest dubte.) Doncs perquè no te’n vagis d’aquí sense saber-ho, el llúpol és una planta l’interior de les flors de la qual (femenines), que tenen forma de pinya, conté unes glàndules farcides d’una substància anomenada lupulina. Les resines d’aquesta substància aporten l’amargor i els olis essencials aporten les aromes, que poden ser herbals, florals, cítriques, resinoses o afruitades.

Malt d'ordi

Aquest, com t’imaginaràs, n’és l’ingredient principal. El malt d’ordi s’obté d’un procés de germinació controlada dels grans, seguit d’un assecat i maltatge.

Controlant aquestes etapes s’aconsegueixen els diferents tipus de malt que existeixen i que aporten aromes i colors diferents a les cerveses. Aquest procés s’anomena maltatge.

A més, no tots els tipus d’ordi són vàlids per a l’elaboració de la cervesa, per això triem i elaborem els ordis cervesers aptes per ser maltats.