¿Tens
més
de 18 anys?
No
LO SENTIMOS :(
PERO PARA ACCEDER
AL SITE TIENES
QUE SER
MAYOR DE EDAD

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para
analizar el uso que hace de nuestra web y nuestros servicios
y para mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias,
mediante la obtención de datos para perfilar sus hábitos
de navegación.


Si continúa navegando sin cambiar su configuración web
estará aceptando el uso de cookies en esta página web.
Para más información, así como con el objeto de que pueda
retirar su consentimiento o cambiar la configuración de
cookies en cualquier momento, consulte nuestra
Política de Cookies.

Ingredients

Per aconseguir una autèntica cervesa 0,0, el més natural és tenir uns bons ingredients i un control precís del temps i de la temperatura.

Aigua

L’aigua que fem servir és lliure de gustos i olors, sense excés de sals. Com que el benestar es troba on tu estiguis, independentment d’on elaborem la cervesa assegurem sempre els mateixos valors en la composició d’aquest ingredient, perquè el seu gust sigui sempre igual d’especial.

Llúpol

Aquest ingredient és el que aporta l’amargor i una part important de les aromes tan característiques de la cervesa. Però, és clar, quantes vegades t’han parlat d’aquest ingredient sense explicar-te exactament què és? (Tranquil, és molt comú tenir aquest dubte.) Doncs perquè no te’n vagis d’aquí sense saber-ho, el llúpol és una planta l’interior de les flors de la qual (femenines), que tenen forma de pinya, conté unes glàndules farcides d’una substància anomenada lupulina. Les resines d’aquesta substància aporten l’amargor i els olis essencials aporten les aromes, que poden ser herbals, florals, cítriques, resinoses o afruitades.

Malt d'ordi

Aquest, com t’imaginaràs, n’és l’ingredient principal. El malt d’ordi s’obté d’un procés de germinació controlada dels grans, seguit d’un assecat i maltatge.

Controlant aquestes etapes s’aconsegueixen els diferents tipus de malt que existeixen i que aporten aromes i colors diferents a les cerveses. Aquest procés s’anomena maltatge.

A més, no tots els tipus d’ordi són vàlids per a l’elaboració de la cervesa, per això triem i elaborem els ordis cervesers aptes per ser maltats.