¿Tens
més
de 18 anys?

No

LO SENTIMOS :(
PERO PARA ACCEDER
AL SITE TIENES
QUE SER
MAYOR DE EDAD


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar
nuestros servicios, realizar análisis estadísticos sobre los
hábitos de navegación de nuestros usuarios y facilitar
la interacción con las redes sociales. Si continúa navegando,
consideramos que se acepta o no. Puede cambiar la configuración
u obtener más información aquí

San Miguel 1516

San Miguel 1516 / Informació alimentària

Ingredients: aigua, malt d’ordi, llúpol.

Paràmetres Unitat Valor
Valor energètic kJ/100 ml
kcal/100 ml
169
40
Greixos g/100 ml 0
Dels quals saturats g/100 ml 0
Hidrats de carboni g/100 ml 3,5
Dels quals sucres g/100 ml 0,5
Proteïna g/100 ml 0,3
Sal g/100 ml 0

LA CERVESA MÉS EXCLUSIVA DE SAN MIGUEL

Nota de tast

Visual: groc or amb reflexos or vell.
En nas: records fumats sobre fons de cereals.
En boca: és equilibrada i torrada amb una amargantor mitjana on destaca un subtil gust torrat de l’ordi. En retronasal és de persistència mitjana i es mantenen ressons de regalèssia.
Temperatura òptima: entre 4° i 6°.

1993 Llançament
4,2%vol Grau alcohòlic

El 23 d’abril del 1516, Guillem IV de Baviera, instaura la Llei de la puresa, que establia que la cervesa només s’havia d’elaborar amb tres ingredients: aigua, ordi maltat i llúpol. El llevat encara no sortia a la llista d’ingredients, perquè no es va descobrir que existia fins a finals del segle xix, gràcies al químic Louis Pasteur.

El 1516 aconsegueix que el coneixedor cerveser tingui accés a un estàndard de puresa i exclusivitat que necessita temps per apreciar-se.

Una cervesa elaborada d’acord amb la Llei de la Puresa alemanya de 1516, amb una composició que només fa servir aigua, malt i llúpol. Escollida millor Pilsen Lager europea als World Beer Awards 2011.
Informació alimentària

LA NOSTRA GAMMA DE CERVESES

Descobreix les nostres cerveses