¿Tens
més
de 18 anys?

No

LO SENTIMOS :(
PERO PARA ACCEDER
AL SITE TIENES
QUE SER
MAYOR DE EDAD


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar
nuestros servicios, realizar análisis estadísticos sobre los
hábitos de navegación de nuestros usuarios y facilitar
la interacción con las redes sociales. Si continúa navegando,
consideramos que se acepta o no. Puede cambiar la configuración
u obtener más información aquí

San Miguel Clara

San Miguel Clara / Informació alimentària

Ingredients: 60% cervesa especial: aigua, malt d’ordi, blat de moro, llúpol, 40% beguda refrescant: aigua carbonatada, xarop de glucosa, acidulant: àcid cítric/citrat, aroma de llimona, antioxidant: àcid ascòrbic, conservador E202/E211, estabilitzant E445, colorant E161b.

Paràmetres Unitat Valor
Valor energètic kJ/100 ml
kcal/100 ml
196
46
Greixos g/100 ml 0
Dels quals saturats g/100 ml 0
Hidrats de carboni g/100 ml 6,7
Dels quals sucres g/100 ml 0,2
Proteïna g/100 ml 0,2
Sal g/100 ml 0

LA TEVA SAN MIGUEL ESPECIAL AMB LLIMONA, AL PUNT JUST

Nota de tast

Visual: color groc lleuger amb tocs daurats suaus i una mica tèrbola, amb escuma blanca i cremosa.
En nas: aromes intenses a llimona natural i llimonada barrejades amb tocs de cereal, cereal torrat i espècies de llúpol.
En boca: entrada lleugerament dolça i molt refrescant, amb bona acidesa; al final deixa una mescla cítrica i amargant equilibrada i refrescant.
Temperatura òptima: entre 4° i 6°.

2014 Llançament
3.2%vol Grau alcohòlic

San Miguel Clara combina la cervesa clàssica de San Miguel amb la proporció adequada de refresc de llimona.

El gust tan refrescant de les llimones del Mediterrani compensa el gust amarg de la cervesa, que hi afegeix notes de dolçor i acidesa.

Informació alimentària
SAN MIGUEL CLARA
PRUEBA 8.322

PRUEBA 8.322

Durant mesos hem estat buscant la fórmula per crear San Miguel Clara. Per aconseguir aquesta fórmula, havíem de trobar l’equilibri just entre la cervesa i el refresc de llimona. Per trobar-lo ha calgut fer un procés constant d’assaig error. Només així l’equilibri podia ser el que buscàvem i finalment l’hem trobat.

Veure video
PRUEBA 1.897 PRUEBA 1.897

El degoteig d’un polo fa més precís el càlcul de la quantitat de refresc de llimona que li cal a San Miguel Clara. Però un error en la graduació del focus de calor que el fon, pot provocar la fallada total de l’experiment.

Veure video

El ritme d’abocament del refresc de llimona pot ser determinant per a la creació de San Miguel Clara. Un ritme constant establert per un mecanisme de cordes pot contribuir a l'èxit del procés. O fer que falli estrepitosament.

Veure video
PRUEBA 3.574 PRUEBA 3.574

L’efervescència del gas dissolt del refresc de llimona és un element clau en la creació de San Miguel Clara. Però un impacte fort del líquid gasós durant l’abocament pot ser el detonant del fracàs de la prova.

Veure video
PRUEBA 6.851 PRUEBA 6.851

LA NOSTRA GAMMA DE CERVESES

Descobreix les nostres cerveses