¿Tens
més
de 18 anys?
No
LO SENTIMOS :(
PERO PARA ACCEDER
AL SITE TIENES
QUE SER
MAYOR DE EDAD

Está a punto de entrar a un sitio web titularidad de Mahou San Miguel
cuyo contenido se dirige únicamente a mayores de edad.

Para asegurarnos de que sólo es visible para estos usuarios hemos
incorporado el filtro de edad, que usted debe responder verazmente.
Su funcionamiento es posible gracias a la utilización de cookies técnicas
que resultan estrictamente necesarias y que serán eliminadas cuando
salga de esta web.

IN

Botella San Miguel

Música
Dj Mr.K!

El seu instint i la seva saviesa musical l’han convertit en un autèntic referent del clubbing barceloní. Fa catorze anys, gràcies a 2manydjs, va descobrir l’art de les remescles («mashup»), un gènere que va alimentar durant els seus primers anys de carrera i del qual seria considerat un dels principals exponents al nostre país. L’any 2014 va ser el responsable d’obrir la nit del divendres al SonarClub, l’escenari principal del Sónar de Nit, i va oferir un espectacular escalfament per a Röyksop & Robyn en el primer concert de la seva gira conjunta «Do It Again Tour».L’any 2017 va treballar amb David Borrás, més conegut com a Heren, en la producció de la banda sonora de «Kiki, el amor se hace», de Paco León, per la qual van ser nominats als premis Goya en la categoria de millor cançó original.

Dj Pegatas

Dj Pegatas és un conegut i aclamat discjòquei canari, barceloní d’adopció. Va ser resident de la Sala Nitsa-2 a l’Apolo durant 11 anys. Ha dedicat els dos darrers anys de la seva carrera a passejar la seva música per tota la península i ha trepitjat les sales de més renom i festivals com el Primavera Sound, el Low Festival o l’Azkena Fest. Dj Pegatas desplega el seu talent tocant tota mena de gèneres, de l’indie al nu-disco, de l’electrònica dels noranta als hits més ballats de totes les èpoques. Allà on va, repeteix, i això és garantia de diversió segura.

LORDS a.k.a. BRIØ + DR. UDE AvDance Music

Duet d’artistes madrilenys integrat pels creadors del projecte AvDance en format Back to Back.Tots dos artistes per separat comparteixen el tret de voler aprofundir en la cerca de la qualitat musical i la resposta del públic. Aquestes característiques es magnifiquen en les seves actuacions conjuntes com a LORDS en què interpreten els seus temes, editats pel seu segell AvDance Music i a la venda a 72 països d’arreu del món i a tots els canals de música en streaming.

Delafé

El sisè disc de Delafé és un altre pas endavant en la carrera d’aquesta banda barcelonina. Un àlbum en què aposten per l'electrònica i s’apropen més que mai a la pista de ball sense perdre la seva essència. A diferència dels anteriors treballs del grup, en què es buscava un concepte i una temàtica, en aquesta nova entrega les cançons volen funcionar de manera independent perquè els directes guanyin força.

The Crab Apples

The Crab Apples és una banda de Barcelona formada per Carla Gimeno (veu, guitarra), Laia Alsina (guitarra elèctrica), Laia Martí (baix) i Mauro Cavallaro (bateria). Tal com indica el seu nom, tenen l’acidesa justa i pròpia d’un grup format per quatre joves i es consideren silvestres perquè aposten per la llibertat, la frescor i la intuïció a l’hora de compondre i interpretar la música. El que va començar fa uns anys com un projecte entre amics de l’escola de música amb ganes de crear cançons, ha anat creixent i agafant forma fins que s’ha convertit en un grup sòlid que demostra el seu auge imparable amb un directe abraçador, orgànic i alhora sofisticat.Després del seu disc de debut «Right Here» (Discmedi, 2014), de presentar en més de 50 concerts per tota la península el seu EP «Hello Stranger» (Discmedi, 2016) i d’actuar amb grans bandes com The Beach Boys, Nada Surf, Clap Your Hands Say Yeah o Sidonie, ara ens porten el seu segon llarg, «A Drastic Mistake» (Hidden Track, 2018).