¿Tens
més
de 18 anys?
No
LO SENTIMOS :(
PERO PARA ACCEDER
AL SITE TIENES
QUE SER
MAYOR DE EDAD

Está a punto de entrar a un sitio web titularidad de Mahou San Miguel
cuyo contenido se dirige únicamente a mayores de edad.

Para asegurarnos de que sólo es visible para estos usuarios hemos
incorporado el filtro de edad, que usted debe responder verazmente.
Su funcionamiento es posible gracias a la utilización de cookies técnicas
que resultan estrictamente necesarias y que serán eliminadas cuando
salga de esta web.

IN

Botella San Miguel

Poesia

Com la bona cervesa, les paraules tenen cos i tenen gust, les paraules acompanyen. Els artesans de les paraules les creen i les comparteixen perquè les assaboreixis. Els versos que filtren els seus llavis s’escampen per refrescar-te i fins i tot et podrien deixar glaçada, glaçat.

DIEGO OJEDA

Diego Ojeda (Las Palmas de Gran Canaria, 1985) és un artista polifacètic: músic, compositor i escriptor. Fa 10 anys que trepitja els escenaris presentant una sòlida producció: quatre discos publicats, tres discos més que actualment no es comercialitzen i cinc llibres de poemes.Avui és un dels escriptors amb més difusió i vendes del país. Amb prop de 100.000 exemplars venuts dels seus cinc llibres, s’ha convertit en un dels autors de referència de la nova generació de poetes. L’any 2014 va crear Frida Ediciones, actual MueveTuLengua, un referent en la publicació i distribució de poesia, amb un planter d’autors que inclou Ismael Serrano, Pedro Guerra, ZPU i Defreds, entre d’altres.Com a músic, ha estat de gira per la majoria de províncies espanyoles i a Mèxic, Equador, Perú, Colòmbia i Cuba.Manhattan», el seu últim treball en format disc-llibre, es va gravar amb el productor Ludovico Vagnone, director musical d’Alejandro Sanz que té una llarga i reconeguda trajectòria en la indústria de la música.

VICTORIA ASH

Victoria Ash porta la seva Granada al cor i als llavis. Sempre mira als ulls, com si et volgués veure per dins. Balla fins i tot amb l’ànima, encara que plogui. Seria capaç de qualsevol cosa per fer-te riure. La seva cançó preferida és la veu de la seva mare. De vegades se li escapen somnis per la boca perquè no sap contenir la il·lusió. Somriu com si no l’haguessin ferit mai i quan t’abraça et deixa un trosset d’ella. I per això escriu. Perquè el fet de mostrar-te què té sota la pell l’apropa a tu. Si l’hi preguntes potser et dirà que és redactora creativa, comunicadora o escriptora. En realitat, però, ella és meitat comèdia i meitat poesia. Com la vida.Ha publicat quatre llibres: «La culpa es de las musas» (Lapsus Calami, 2015), «Detrás de la piel» (Torremozas, 2015), «Besos de nadie» (Espasa, 2016) i «Poemólogos» (Aguilar, 2019).

PRISCILA OMS

Priscila és una persona tímida, un d’aquells casos extraviats i defectuosos del signe de bessons als quals no ha estat concedit el do de la paraula. Potser per això va començar a ballar, per cridar amb el cos tot el que es guardava dins. I quan no va poder ballar va començar a escriure, per expulsar els crits del seu cap, però d’una manera muda. Muda i tímida. Duu els sentiments a l’extrem i s’ofega en una gota de pluja. Li agrada més el vi blanc que el negre, la xocolata negra que amb llet, caminar sola i dormir acompanyada. L’apassiona el formatge francès i les franceses amb formatge. Li encanta conduir, però fa servir el transport públic. Les torrades d’un diumenge, les dones intel·ligentment sexis i la frase «Fem una birra?», encara que prefereix la clara.No creu en els per sempre, tot i que sempre hi pica. I mai no diu res, tot i que ja ho ha dit.

COCO ANIMAUX

Coco sent i escriu, gairebé sempre en aquest ordre. Quan va acabar els estudis de Fisioteràpia no va trigar a sentir la crida de la creativitat i es va matricular a Publicitat. Es va traslladar a Madrid per estudiar en una escola de creatius i ja no se’n va anar mai més. Ara treballa de copywriter i guionista.Fa un parell d’anys, l’editorial Alfaguara li va enviar un correu electrònic que la va deixar embarassada del seu primer llibre: «Todo acaba de empezar». Actualment està gestant el segon.

ALEIX GORDO

Aleix Gordo Hostau és un artista que ha dedicat tota la vida a dibuixar, a crear art. Va començar la seva carrera en el sector editorial i des d’aleshores ha desenvolupat la seva trajectòria professional en àmbits com la il·lustració, el còmic, la pintura mural contemporània i les obres exposades en galeries.Amb un estil influït pel món del còmic, la seva obra inclou referències a clàssics com ara Moebius o Otomo Katsuhiro i aprofundeix en la fusió estètica de les cultures orientals tradicionals del Japó, la Xina o IndonèsiaHa exposat els seus treballs en països com Holanda, Portugal, Brasil, Àustria, Itàlia, l’Índia, Dubai, Japó i els Estats Units. Resideix a Barcelona i participa en projectes arreu del món.