¿Tens
més
de 18 anys?
No
LO SENTIMOS :(
PERO PARA ACCEDER
AL SITE TIENES
QUE SER
MAYOR DE EDAD

Está a punto de entrar a un sitio web titularidad de Mahou San Miguel
cuyo contenido se dirige únicamente a mayores de edad.

Para asegurarnos de que sólo es visible para estos usuarios hemos
incorporado el filtro de edad, que usted debe responder verazmente.
Su funcionamiento es posible gracias a la utilización de cookies técnicas
que resultan estrictamente necesarias y que serán eliminadas cuando
salga de esta web.

IN

Botella San Miguel

Tatuaje

Una art antiga com la d’elaborar cervesa, practicada per mestres que, combinant tècnica i creativitat, formes i paraules, tenen el poder de fer-te sentir i mostrar les teves inquietuds a flor de pell. Tens l’instint indòmit i insaciable de satisfer les teves inquietuds. Tens una intuïció inexpressable quan busques satisfer les teves inquietuds. És innata. I ara també tens IN San Miguel: el festival d’il·lustració, poesia, tatuatge i música dels cervesers inquiets.

U_V_E

Amb més de 10 anys d’experiència fent tatuatges, Uve s’inspira en el món del còmic i els dibuixos animats per als seus dissenys sobre cultura pop i fa servir tècniques que van des de la més tradicional fins al dotwork.

DENO

Deno és un artista multidisciplinari que es va iniciar en el món del grafit l’any 1989 a Madrid amb el grup KR2. Un cop acabats els estudis de Filosofia, va créixer el seu interès per l’art i l’estètica. El seu treball l’ha dut arreu del món, ja que ha pintat a ciutats com París, Nova York, Sidney i Londres, entre d’altres. Les seves accions urbanes, paral·leles al grafit, van des del muralisme fins a la instal·lació, el cartellisme, l’action painting, el body painting i el vídeo.Com a tatuador ha estat reconegut internacionalment i la seva obra s’ha exposat en espais com la Fundación Antonio Pérez, el Círculo de Bellas Artes de Madrid, la Vicious Gallery d’Hamburg o la Somerset House de Londres, entre d’altres.Actualment resideix a Madrid i a Londres, on continua amb la recerca que vertebra la seva activitat artística.