Una bogeria de somni
Un grup d’espanyols té una idea delirant: obrir la primera cervesera del sud-est asiàtic, un lloc on pràcticament ningú coneixia la cervesa. El dia de la inauguració va ser el dia de Sant Miquel.
Está a punto de entrar a un sitio web titularidad de Mahou San Miguel
cuyo contenido se dirige únicamente a mayores de edad.
Para asegurarnos de que sólo es visible para estos usuarios hemos
incorporado el filtro de edad, que usted debe responder verazmente.
Su funcionamiento es posible gracias a la utilización de cookies técnicas
que resultan estrictamente necesarias y que serán eliminadas cuando
salga de esta web.
Un grup d’espanyols té una idea delirant: obrir la primera cervesera del sud-est asiàtic, un lloc on pràcticament ningú coneixia la cervesa. El dia de la inauguració va ser el dia de Sant Miquel.
Un cop assolit l’èxit, res els pot aturar. Es van proposar fer arribar el seu somni al major nombre de gent possible. Per aquest motiu, San Miguel arriba a Guam, Hong Kong i Xangai, els tres ports més vibrants del moment, on s’integra de seguida a l’agitació del dia. I de la nit.
Poc després es pregunten si la seva cervesa agradaria a més llocs del món i van mirar més enllà. Perquè el que buscaven era la perfecció. Es van qüestionar molts camins i van buscar la inspiració en tot allò que els rodejava. Per trobar la resposta, van creuar l’oceà fins als Estats Units.
A mitjans de segle, San Miguel ja és la cervesa més beguda de tot Àsia. La seva fama es va estendre per tots els racons del continent. I, quan fas tanta gent feliç, sempre vols més. I el que podria haver estat un gran final per a alguns, per a ells va ser només el principi.
El major repte és triomfar a la teva pròpia terra. Perquè quan tens clar el teu camí, res s’hi pot interposar perquè arribis a la meta. De manera que van tornar a Espanya carregats de llevat asiàtic en una travessia en vaixell de 45 dies.
A la seva nova fàbrica de Lleida no hi ha espai per a la improvisació. L’atenció i la cura en tots els processos són gairebé una obsessió. Per això utilitzen una mescla d’ingredients de primera qualitat, amb ordi cerveser i llúpol francès, creant per primer cop al nostre país la categoria Especial.
Res no sembla aturar-los, les seves ganes d’innovar i fer les coses bé de seguida obtenen reconeixement: 3 premis a l’Excel·lència en concursos mundials de cervesa. Afortunadament, els premis només són premis i ells segueixen treballant de valent.
Arriben els temps de vi i roses, la fama els somriu. Són capaços de barrejar-se amb el millor de la societat. Fins i tot arriben a compartir taula amb els personatges més interessants del moment. La fama costa però... quin bon sabor que deixa!
No només arriben als llocs més recòndits, també a les capitals europees més cosmopolites: Londres, París, Berlín... Totes cauen rendides davant la cervesa més Especial de l’època. On deu ser el límit?
La cerca constant per presentar sempre un producte nou fa que es plantegin com obtenir una autèntica cervesa sense alcohol. El 2001, San Miguel estrena la primera cervesa 0,0 a Espanya. Fins aquell moment, totes les que es feien dir “sense alcohol” duien una quantitat de graduació.
La preocupació per un desenvolupament sostenible, el medi ambient i l’eficiència els va portar altra vegada pel camí de la innovació. Per aquest motiu, dos anys més tard, San Miguel també llança la primera cervesa ecològica a Espanya. Un sabor ple de sensacions.
Quan més de 40 països de tot el món brinden amb una San Miguel, podem gairebé assegurar que el món s’ha convertit en casa nostra.
San Miguel Radler es una cerveza con limón elaborada mezclando las proporciones adecuadas de cerveza San Miguel Especial con zumo natural de limón. Destaca el coupage de lúpulos de diferentes orígenes y la utilización de maltas pilsen y tostadas.