¿Tens
més
de 18 anys?
No
LO SENTIMOS :(
PERO PARA ACCEDER
AL SITE TIENES
QUE SER
MAYOR DE EDAD

Está a punto de entrar a un sitio web titularidad de Mahou San Miguel
cuyo contenido se dirige únicamente a mayores de edad.

Para asegurarnos de que sólo es visible para estos usuarios hemos
incorporado el filtro de edad, que usted debe responder verazmente.
Su funcionamiento es posible gracias a la utilización de cookies técnicas
que resultan estrictamente necesarias y que serán eliminadas cuando
salga de esta web.

La Nostra Història

 • 1890
 • 1903
 • 1930
 • 1940
 • 1954
 • 1957
 • 1958
 • 1962
 • 1967
 • 2001
 • 2003
 • 2015
 • 2018
1890

Una bogeria de somni

Un grup d’espanyols té una idea delirant: obrir la primera cervesera del sud-est asiàtic, un lloc on pràcticament ningú coneixia la cervesa. El dia de la inauguració va ser el dia de Sant Miquel.

1903

Arribada a bon port

Un cop assolit l’èxit, res els pot aturar. Es van proposar fer arribar el seu somni al major nombre de gent possible. Per aquest motiu, San Miguel arriba a Guam, Hong Kong i Xangai, els tres ports més vibrants del moment, on s’integra de seguida a l’agitació del dia. I de la nit.

1930

El món com a inspiració

Poc després es pregunten si la seva cervesa agradaria a més llocs del món i van mirar més enllà. Perquè el que buscaven era la perfecció. Es van qüestionar molts camins i van buscar la inspiració en tot allò que els rodejava. Per trobar la resposta, van creuar l’oceà fins als Estats Units.

1940

La conquesta d’Àsia

A mitjans de segle, San Miguel ja és la cervesa més beguda de tot Àsia. La seva fama es va estendre per tots els racons del continent. I, quan fas tanta gent feliç, sempre vols més. I el que podria haver estat un gran final per a alguns, per a ells va ser només el principi.

1954

Tornada a casa

El major repte és triomfar a la teva pròpia terra. Perquè quan tens clar el teu camí, res s’hi pot interposar perquè arribis a la meta. De manera que van tornar a Espanya carregats de llevat asiàtic en una travessia en vaixell de 45 dies.

1957

Un secret molt Especial

A la seva nova fàbrica de Lleida no hi ha espai per a la improvisació. L’atenció i la cura en tots els processos són gairebé una obsessió. Per això utilitzen una mescla d’ingredients de primera qualitat, amb ordi cerveser i llúpol francès, creant per primer cop al nostre país la categoria Especial.

1958

El reconeixement

Res no sembla aturar-los, les seves ganes d’innovar i fer les coses bé de seguida obtenen reconeixement: 3 premis a l’Excel·lència en concursos mundials de cervesa. Afortunadament, els premis només són premis i ells segueixen treballant de valent.

1962

La fama

Arriben els temps de vi i roses, la fama els somriu. Són capaços de barrejar-se amb el millor de la societat. Fins i tot arriben a compartir taula amb els personatges més interessants del moment. La fama costa però... quin bon sabor que deixa!

1967

D’importància capital

No només arriben als llocs més recòndits, també a les capitals europees més cosmopolites: Londres, París, Berlín... Totes cauen rendides davant la cervesa més Especial de l’època. On deu ser el límit?

2001

El zero absolut

La cerca constant per presentar sempre un producte nou fa que es plantegin com obtenir una autèntica cervesa sense alcohol. El 2001, San Miguel estrena la primera cervesa 0,0 a Espanya. Fins aquell moment, totes les que es feien dir “sense alcohol” duien una quantitat de graduació.

2003

Compromesos

La preocupació per un desenvolupament sostenible, el medi ambient i l’eficiència els va portar altra vegada pel camí de la innovació. Per aquest motiu, dos anys més tard, San Miguel també llança la primera cervesa ecològica a Espanya. Un sabor ple de sensacions.

2015

El món, casa nostra

Quan més de 40 països de tot el món brinden amb una San Miguel, podem gairebé assegurar que el món s’ha convertit en casa nostra.

2018

Lanzamien- to Radler

San Miguel Radler es una cerveza con limón elaborada mezclando las proporciones adecuadas de cerveza San Miguel Especial con zumo natural de limón. Destaca el coupage de lúpulos de diferentes orígenes y la utilización de maltas pilsen y tostadas.