18 urte baino
gehiago
dituzu?
Ba Ez
LO SENTIMOS :(
PERO PARA ACCEDER
AL SITE TIENES
QUE SER
MAYOR DE EDAD

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para
analizar el uso que hace de nuestra web y nuestros servicios
y para mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias,
mediante la obtención de datos para perfilar sus hábitos
de navegación.


Si continúa navegando sin cambiar su configuración web
estará aceptando el uso de cookies en esta página web.
Para más información, así como con el objeto de que pueda
retirar su consentimiento o cambiar la configuración de
cookies en cualquier momento, consulte nuestra
Política de Cookies.

San Miguel Eco / Elikadura-informazioa

Osagaiak: Ura, garagar-malta, lupulua.

ParametroakUnitateaBalioa
Balio energetikoakJ/100 ml
kcal/100 ml
170
41
Koipeakg/100 ml0
Horietatik, aseakg/100 ml0
Karbohidratoakg/100 ml3,4
Horietatik, azukreakg/100 ml0,1
Proteinag/100 ml0,4
Gatzag/100 ml0

San Miguel Eco

Merkaturatzea 2003
Alkohol-gradua %4,2
Zerbitzatzeko tenperatura 4º-6ºC

Espainiako lehen garagardo ekologikoa

Gure garagardo ekologikoen eraketan erabilitako lehengaien (garagar-malta eta lupulua) lote bakoitzak produktu ekologikoaren ziurtagiria du.

Elikadura-informazioa


kolorea

Urre-kolore distiratsua eta apar lodi eta trinkoa.

Cerveza San Miguel eco. Cervezas Ecológicas

aroma

Bizitasun suabeko usaina du, platanoa eta sagarra lore-lupuluzko sentsazioekin konbinatzen dituen hondoarekin. Edatean, sudur-atzeko aromak lupulu-kutsua indartu eta zereal-oroimena sortzen du.Bizitasun suabeko usaina du, platanoa eta sagarra lore-lupuluzko sentsazioekin konbinatzen dituen hondoarekin. Edatean, sudur-atzeko aromak lupulu-kutsua indartu eta zereal-oroimena sortzen du.Bizitasun suabeko usaina du, platanoa eta sagarra lore-lupuluzko sentsazioekin konbinatzen dituen hondoarekin. Edatean, sudur-atzeko aromak lupulu-kutsua indartu eta zereal-oroimena sortzen du.

zaporea

Ahoan mikaztasun nabaria du, gorputz ertainekoa eta testura lehorrekoa. Iraunkortasun mikatza du; halere, laburra eta atsegina da.

Osagaiak

Lupulua

Gure garagardo ekologikoak eratzean zenbait lupulu-barietate mikatz erabiltzen dira, Alemaniako hegoaldeko ekoizpen-eremu nagusietatik (Hallertau, Splat, Tettnang, Hersbruck) datozenak, eta ekoizpen ekologikoko Europako araudiari jarraikiz hazten direnak.

Malta

Pilsen-malta, txigortze-maila txikia duena, bi karrerako udaberriko garagar europarretik abiatuta ekoitzia, laborantza ekologikoetatik eratorria. Maltatu bitartean ez da erabili aldaketarik edo hazkuntza-aldakuntzarik eragiten duten produkturik, ez eta alean txertatu daitezkeen aldakuntzarik ere.

Legamia

Legamiak sortzen ditu platanozko eta sagarrezko aroma arinak. Legamiaren elikagai bakarrak dira gure garagardo ekologikoen muztioa eratzeko erabilitako malta ekologikotik eratortzen direnak.

UZTARTZEAK

GORDINA

Arraina eta barazkiak

Maridaje Cerveza gordina

GORDINA

Arraina eta barazkiak

LURRUNEAN

Arrainak, oilaskoak eta barazkiak

Maridaje Cerveza lurrunean

LURRUNEAN

Arrainak, oilaskoak eta barazkiak

EGOSIA

Arrainak, itsaskiak eta barazkiak

Maridaje Cerveza egosia

EGOSIA

Arrainak, itsaskiak eta barazkiak

HARTZITUA

Frutak eta barazkiak

Maridaje Cerveza hartzitua

HARTZITUA

Frutak eta barazkiak

GURE GARAGARDO SORTA

Gure garagardoak